Kinder paintball

Klimmen
14 juni 2016
Paintball
18 april 2016
Kosten

Kinder paintball v.a. €17,50

Arrangement

Met klimmen of boogschieten v.a. €27,50

€ 17,50

1,5 uur paintball.
Inclusief 50 paints.
Inclusief broodje hamburger en een drankje.

Min. 6 personen.
Max. 15 personen.

Paintball voor de kids!

Vanaf 8 jaar is het bij ons ook mogelijk om met kinderen te gaan paintballen. Dit gebeurt met speciale wapens die speciaal hiervoor gemaakt zijn voor kinderen. Op deze manieren kunnen de jongen kinderen toch genieten van het spannende en erg leuke spel.

Het spel wordt gespeeld met twee teams, waarbij het de bedoeling is om het andere team uit te schakelen. Dit is mogelijk door de bel van het andere team te luiden. Of door middel van het hele vijandelijke team te raken met het geweer! En dit allemaal zonder zelf geraakt te worden natuurlijk!

Kleding en bescherming

Bij aankomst wordt er eerst een overall aangetrokken, deze is niet direct voor bescherming maar voornamelijk voor het opvangen het verf. Komt de verf toch in de kleding of dergelijke is dit niet erg aangezien de verf op waterbasis is. En dus heel gemakkelijk gewassen kan worden.

Hierna wordt een masker uitgekozen, die het gezicht zal beschermen terwijl het spel wordt gespeeld. Deze hoeft dus ook alleen op in het veld.

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes is het ook erg leuk om dit te combineren met bijvoorbeeld boogschieten of het challangeparcours. Waardoor de dag helemaal compleet zal zijn! En ze met een onvergetelijke ervaring naar huis zullen gaan.

 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.