Vrijgezellenfeest

Kinderfeestjes
15 juni 2016
Vlotten bouwen
14 juni 2016
Kosten

Vrijgezellenfeest al v.a. €35

Arrangement

Paintball, quad rijden & all-in BBQ

Prijzen

De prijzen voor vrijgezellenfeesten zijn op aanvraag. Neem hieronder contact met ons op.

Vrijgezellenfeest voor echte mannen!

Wil je een uitdagend vrijgezellenfeest? Dan is een dag vol met outdoor-activiteiten zeker aan te bevelen. Samen met je vrienden ga je de vrijgezel het leven zuur maken. Het zal een dag worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Samen met de groep ga je enkele opdrachten uitvoeren waar de vrijgezel het middelpunt is. We hebben hier een mooi konijnenpak klaar liggen waardoor de vrijgezel zeker niet te missen is. De activiteiten zullen buiten gehouden worden in een mooie bosrijke omgeving.

Vrijgezellenfeest in Overijssel

Wij van Total Oudoor Events denken graag mee om er een geslaagde dag van te maken. We kijken welke activiteiten het beste passen binnen het beschikbare budget en/of tijd. Bij ons hoef je geen vast programma af te nemen, maar wordt de dag in overleg samengesteld, zodat het een onvergetelijk feest zal worden.

Ideeën voor een vrijgezellenfeest

De onderstaande activiteiten zijn de meest populaire activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Het assortiment is volledig naar wens in te richten. Vaak worden de onderstaande activiteiten ook aangevuld met boogschieten en sumoworstelen.

Paintball

Paintballen is de populairste activiteit die gedaan wordt tijdens onze vrijgezellenfeesten. De regels zijn simpel: de groep tegen de vrijgezel. De vrijgezel zal in een konijnenpak zwaar onder vuur genomen worden. Let’s hit the bunny!

BBQ

Na een uitdagende dag kan er gezellig gedronken en gegeten worden tijdens het barbecuen! We verzorgen voor jullie de gehele barbecue zodat jullie nog even kunnen nagenieten van een onvergetelijke dag!

Wil je meer informatie? Vult u dan ons contactformulier hieronder even in. Wij nemen vervolgens contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 0523 – 27 05 26.

 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.